Ota puheeksi -hanke (2018-2020) – Osallistu kyselyyn

Hoitotyön tutkimussäätiö toteuttaa yhdessä Muistiliiton kanssa STEA:n rahoittamaa Ota puheeksi -hanketta (2018-2020). Hankkeessa kehitetään työkalua, jonka tarkoitus on auttaa ottamaan muistisairaan henkilön muuton tarve ympärivuorokautisen hoivan piiriin puheeksi riittävän ajoissa muistisairaan itsensä ja häntä hoitavien tahojen kanssa.

Pyydämme nyt muistisairautta sairastavia, muistisairaan omaisia, läheisiä ja muistisairaiden parissa työskenteleviä osallistumaan työkalun kehittämiseen ja vastaamaan oheiseen aihetta koskevaan kyselyyn. Kyselyyn vastaaminen on mahdollista 31.5.2018 saakka. Linkki kyselyyn

Vastaamalla pääset vaikuttamaan hankkeessa kehitettävän työkalun kehittämiseen. Hyödynnämme kyselyn vastauksia myös Hoitotyön tutkimussäätiön toteuttamassa tutkimuksessa. Siinä kuvaamme muistisairautta sairastavien, heidän omaistensa ja läheistensä sekä muistisairaiden parissa työskentelevien näkemyksiä ja kokemuksia muistisairautta sairastavan henkilön muutosta ympärivuorokautiseen hoivaan. Tutkimuksen avulla on tarkoitus tuoda muistisairautta sairastavien ja heidän lähipiirin ääni kuuluviin tässä tärkeässä asiassa.

Vastaamme mielellämme kaikkiin hanketta tai kyselyä koskeviin tiedusteluihin.

Hannele Siltanen, TtM                                        Heidi Parisod, TtM

Tutkija                                                                    Tutkija

Hoitotyön tutkimussäätiö                                  Hoitotyön tutkimussäätiö

s-posti: hannele.siltanen(a)hotus.fi                  s-posti: heidi.parisod(a)hotus.fi

puh: 050 – 527 7433                                             puh: 044 – 529 0037

 

Julkaistu kohteessa Ajankohtaista
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann